beslut

dagen har verit helt okej:) jmycket vardaglig motion blev de:D

fan skola imorrn.. känner mig lite stressad med gymnasieval men jag har bestämt att jag ska försöka snacka med Emma om det imorgon för att få lite hjälp, om jag nu skulle hem till henne efter träningen som de va planerat för då skulle vi äta massa frukt:D

God natt<3

planerat och klart!

Nu sticker jag snart ut och joggar med lillebror:) kl 2 ska jag till kusinerna på kalas och efter de blir det lång promenad med mamma:)

kräftskiva

Blev en lyckad kräftskiva hemma med pappa, hans tjej och brorsan:) Fast nu mår jag illa:(



rollercoaster tycoon 2(y)

Har varit och letat prao plats nu men vi ska iallafall återkomma till sveaplan på Måndag så kanske vi får platsen där:)

Nu ska vi nörda rollercoaster tycoon 2:D för nu har vi nördat klart farmville;)






weekend

Ska snart ut och springa med Emma och efter de ska jag dra ner på stan med Lova och leta efter praoplats;)

Ikväll ska jag stanna hemma och äta kräftor med pappa och lillebror och kanske pappas tjej om hon kunde komma över:)

Va på stan igår och kollade på dead by april. Jätte kul vare! de som va roligast va att jag fick sitta på Antons axlar så att jag såg allt också:D Super kul att träffa massa kompisar också!<3 Kom hem strax innan 1 och då va jag trött och gick och la mig;)

Nu är dräkten beställd förresten!

depp

blev springning idag, gick väl bra.

Asså mitt humör är inte som jag vill ,visst jag har tappat andra mobilen på en månad typ men de är inte bara därför jag är depp, jag vet faktiskt inte varför om jag ska vara ärlig.. att gå runt och vara ledsen och sitta och gråta när man kommit hem har verkligen tagit på min energi. Jag vet fan inte om jag kommer palla 9:an

nr2

då va andra mobilen borta..

första ispasset

Kom hem för en liten stund sen från isstadion. Första ispasset gick helt okej faktiskt:) Vi görde mycket åkning och steg i början sedan piruetter och hopp, såklart blev det kondition träning också:P och lite flykskär i slutet, fast då kunde jag inte göra så mycket tack vare min dumma sträckning..

Nu är jag trött.. ska sova om en halvtimme max tror jag ska bara göra mig iordning för att gå och lägga mig.

PUSS

rost

Sitter och laddar inför första isträningen;) ska bli så jävla kul att glida ut på isen igen!

Ett problem bara, mina skridskor har typ börjat rosta under skenan:O fattar inte hur det har gått till men jag ska iallafall ta fram handslipen vid isstadion och sliåa bort det;) om jag hittar slipen alltså:P

Nu ska jag kolla på the hills innan jga åker, puss

resultat på mått

Har sovmorgon idag så jag ställde klockan på halv 8 men jag vaknade istället kl 6 och kunde inte somna om, så sen dess har jag legat i sängen och försökt somna(misslyckdes) och bytt om:)

Mätte mig igår för att se om dräkten som jag hade tänkte beställa skulle passa.


Mått på dräkten                          Mina mått

Byst:78-83cm                             Byst:83cm
Midja:68-74cm                           Midja:70cm
Stuss:83-89cm                          Stuss:90cm
Bål:144-150cm                          Bål:149cm

Som ni ser passar dräkten precis, dock har jag en centimeter för stor rumpa:Phaha. Fast jag skulle tro at den passar eftersom att den är töj bar. och dräkten passar ju ändå vid bålen och de är ju det viktigaste:)

dags för mätning

Sitter och latar mig framför tv:n;) Kom hem från träningen runt tjugo i 8 skulle jag tro så nu är jag ganska trött efter att ha sprungit 5,4km på 31:13min och efter de gjort ben,arm,mage,rygg och helkroppsstyrka:P efter de blev det stretchning vilket inte gick så bra eftersom att jag sträckt mig.. så nu gör de lite ondare än förut så nu är de bara för mig att vila lite från stretchningen ett tag:)

Nu ska jag mäta midjan,bål,stuss och byst. tror de va allt;)

Jag återkommer nog efteråt och skriver om de passar eller inte:)

imorgon

Kom hem från skolan för en timme sen typ, sedan dess har jag ätit äpple och kollat på tv:) ska ut och springa kl 6, inget jag ser fram emot direkt men de är ju alltid skönt efter;)

Skoldagen va helt okej, blev mest genomgångar och att vi fick böcker och grejer:P

Nu ska jag återgå till tv:n. Vill ju slappna av lite innan hårdträningenbörjar;) Imorrn startar första istäningen så tror att jag ska snöra på mig skridskorna nu så att jag vänjer mig:D

nu börjar det roliga..

Idag blir de första ordentliga skoldagen. Orkar verkligen inte, men det är väl bara att bita ihop:/

mitt trogliga val

Tror att de blir den här dräkten,den är högst upp på listan än sålänge. Älskar verkligen hur lila och svart flyter ihop.
 Vad tycker ni?

Framsidan:


Baksidan:


Gick tyvärr inte att förstora framsidan av dräkten, bara baksidan. Fast de går ju att se ändå:)

fullt upp

Har inte kunnat skriva så mycket idag. Har inte direkt haft fullt upp men har ändå inte haft tid att skriva. Jag åkte till Sara runt lunch tid och åt fruktsallad med henne ohc kollade på Wall:e. Filmen va faktiskt ganska bra även om jag inte fattade allt:P

otroligt söt:D

Efter att jag hade varit hos sara så cyklade jag hem och sen gick ut och gick med mamma i 1 timme och 20 minuter:)gillar att gå ut och gå med mamma för med henne kan man verkligen snacka om nästan vad som helst.

Nu väntar jag på att mamma ska snacka klart i telefonen så att vi kan kolla nu en sista gång om vilken dräkt jag ska beställa, jag tror jag har bestäm mig:)

Måsta bara tillägga att mitt ben har blivit mycket bättre och att de säkert bara va en kraftig sträckning men ska springa imorgon så då blir de en ordentlig träning:D

PUSS<3


bild brist

vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inget att skriva om. Känns som att man kommer ha brist på både bilder och saker att skriva om nu när de inte är sommarlov..

Får se om dagen blir som planerat, men de kan jag skriva om senare:)

PUSS

suprise

Sitter och kollar på friidrotts vm med nisse bredvid mig och pontus i andra soffan, får se om han sover här inatt som det är bestämt:)

Gick på stan idag med rebecca,köpte inget till mig själv så de blev bara en pressent:) kan inte skriva ut vad jag har köpt här för då kommer det inte att bli en överraskning;)

Efter stan va jag hemma i nån timma sen gick jag ut med ullis:)<3

Kanske blir sista inlägget för idag.
PUSS


orolig

sökte nyss på fakta om skador i baksidan av låret, där folk berättar att de han knäckt till i baksidan av låret när de tränat och vissa av de har fått vila i minst 8 veckor och en skrev också att de inte kunde lyfta benet en vecka efter skadan skedde och att muskeln i benet nästan helt försvunnit:O

Här har folk skrivit om deras skador i baksidan av låret, blir jätte orolig när jag läser det.:

För en vecka sen på träningen körde vi hoppande yxsparkar, sparken satt perfekt... men de small i baksidan av låret.... kändes som en kraftig sträckning, början på baksidan knät upp ovanför skinkan. nu en vecka senare benet helt paj kan inte lyfta benet ovanför midjan känns som man får en hård spark på baksidan låret.. har blåmärke bak fortfarande. plus att muskeln är helt slät när jag spänner de precis som om muskeln är borta????

Skadade mej ursprungligen förra hösten/vintern när jag spelade fotboll.
Insåg då inte vad det var för skada så jag väntade rätt länge innan jag sökte upp en sjukgymnast sjukgymnasten jag sedan uppsökte var inte så kunnig på området och jag fick inga direkta rehabtips mer än vila 8 veckor börja sedan träna lätt.När 8 veckor gått värkte det ännu i muskeln och jag vilade längre för att tillslut uppsöka en läkare som då sa att skadan var läkt sen länge men muskeln var för kort och behövde strechas mycket. Nu har jag tränat lätt styrketräning och sprungit i några månader och benet har känts bättre och bättre. För en vecka sedan fick jag ont på samma ställe och när det nu inte gått över på 7 dar är jag övertygad om att min gamla skada har gått upp.


Nu är jag hur orolig som helst, ska be mamma att beställa tid hos någon läkare ifall det inte blir bättre..


paiin

Vaknade typ kl 6 sen somnade jag om och vaknade halv 7 och verkligen kämade med att somna om, och de klarade jag;) Fick nöja mig med att sova till halv 8..:/ Usch på vädret..

Nu ligger jag och kollar på tv. Har fortfarande ont i bakre delen av låret, jag kan inte röra mig lika ordentligt som förut och jag får kämpa med att böja mig och att bara gå gör lite ont de också. Jag är jätte rädd att jag inte kommer kunna träna på Tisdag, första isträningen! Men jag har bestämt mig att jag ska åka till träningen och se hur de går, jag tycker iallfall att jag kan försöka:)

frukosten väntar..;)

typiskt

Kom nyss hem från ask, va där och tränade med :Ullis, Ellinor och Rebecca. När vi hade kört klart kondition och styrka så skulle vi stretcha, när jag sen skulle gå ner i spagat på de lite svårare benet så klickade de till tre gånger i bakre delen av låret:/ började grina direkt för jag trodde att något i benet hade gått av och att jag inte kunde träna på länge eftersom att jag knappt kunde gå.. Fast nu gör de bara lite ont, de är nästan som att de krampar i benet hela tiden så de är någon svår sträckning:(

in motion

Blev en 5km runda idag med konståkningen, fast va bara jag Ellinor och Natalie som kom på träningen så vi fick ta oss runt spåret slälva:) Vi kom in på 30:10minuter, vilket är 5 sekunder snabbade än förra gången;) Efter de sprang vi upp för Vilstabacken sen körde vi:Mage, rygg,armar,vader och lår styrka och massa stretching och flygskär, de blev ingen hoppträning eftersom att vi körde väldigt mycket hopp igår på fysen. Så därför ägnade vi oss mycket åt stretchingen idag som gick ovanligt bra! Kom ner i spagat hur lätt som helst och på svåra benet med, även om de va lite mer kämpigt;)
Efter de tod jag och Natalie oss ett dopp i vilsta,kallt räcker nog att beskriva de;)

Nu ska jag kolla friidrott i mjukiskläder:)

första skoldagen

Åkte till skolan med Becca och uliis. Skolan va inte sådär jätte hemskt, vi satt ju bara där och pratade i max en timma och efter de kunde jag och några av tjejerna dra ner till stan för att fika på waynes:)

Påväg till skolan



Waynes med:Becca,Lova,Jossan,Vinetta,Adina,Matilda och ullis


My favorite<3


Kunde inte låta bli att fota vinettas latte;)


Efter waynes så va vi på stan lite fast jag drog hem och solade nästan direkt<3

sjukt

Sitter och äter frukost, de känns verkligen helt sjukt! Hade precis vant mig vid att gå upp senare än vanligt och nu sitter jag här halv 7..:/  Fick gå upp kvart över 6:O

Hoppas förta skoldagen blir bra då. De borde den bli, vad kan på fel på ett upprop liksom?

happy last night of freedom

Nu har jag duschat och är redo för att dra ut och träffa: Emma,Ullis,Anna och Pontus:)

Träningen va faktiskt riktigt rolig, men jobbig;) Fik fräffa Anna lilla bebis Anton, fy vad söt ungen va!:D

Nu måsta jag skynda mig ut till cykeln så att inte ullis och dom drar utan mig;)<3

onödigt

Ska snart åka till fysträningen, känner mig inte så jätte sugen på att träna men de brukar gå över när jag väl kommer dit:)

Satt nyss och kollade på TV och tänkte: Jag längar till imorrn, ska ju bli helt okej väder då så kan sova ut riktigt ordentligt och sen sätta mig ute och sola efter springningen. Precis när jag hade tänkt klart så röck jag till av mig självt och kom på att idag va sista dagen på lovet, Imorgon väntar skolan.. Som tur är så är de bara upprop, bara en grej jag inte fattar, om det ändå bara är upprop imorgon så är de ganska onödigt att ha det överhuvudtaget, man bode istället få sova ut och vara ledig en dag extra!:P

Nu ska jag byta om och fixa håret så att jag kan dra till träningen sen:)

sista dagen

God moggon:)
Blev med draden ut med ullis igår kväll.Precis när jag hade kollat klart på friidrotten så fick jag lov att ta på mig varma kläder och gå ut i kylan och eftersom att friidrotten va slut så kunde jag inte ha ett skäl till att stanna inne:P vi satte oss och snackade och sen kom Emma och Pontus och då blev de ganska kul;)

Nu gör jag inte så mycket, ska nog kolla lite TV tror jag och sen fixa mig. Ikväll är de Fys träning, vi får väl se hur de går:)

Skola imorrn..

PUSS

över till friidrott

Kom hem för en halv timma ungefär från en 50 minuters långa promenad med Malin:) De är så skönt att bara dra på sig träningsskorna och gå en bit, känns som man kan tänka bättre då:)

Nu sitter jag här, ny duschad i mjukiskläder och är redo för friidrotts VM;) Så kan ju inte sitta kvar hä nu när de går på TV:O

Hejsvejs!

...

Inget blev verkligen som planerat idag! Inte så jätte kul precis..

Ska ut och gå nu med Malin istället, blev inte av tidigare eftersom att jag följde med Adina på stan en snabbis.

Skriver nog ikväll om inte lite tidigare efter att jag har varit ute och gått<3

change

Blev ingen promenad imorse, drog istället till gymmet med :ella,Ullis och Emma:)

Blev 20 min crosstraining och sprang en kilometer och sedan magsryrka och stretching. Blev en väldigt snabb träning eftersom att jag hade bråttom fast jag stressade i onödan. Ska nog ut och ta en lång promenad sen, känner att jag bara vill gå och tänka lite och plus att de inte blev så mycket träning imorse:/

Nu ska jag nog duscha och sen gå en sväng, om jag inte går före, vet inte riktigt hur jag gör<3


PUSS

morgonpromenad

God mordon!
Blev inget mer inlägg igårkväll, efter att jag kollade klart på friidtotten så va jag så trött så jag la mig i sängen och lyssnade på musik:) Asså jag fattar inte hur man kan springa 1 mil på knappt över 27 minuter:O de är ju omänskligt!

Aja strunt samma:) nu tänkte jag göra lite frukost och efter de ta en morgonpómenad så att jag vaknar till lite;)

Hejs<3

Ullis dag

Efter träningen så fixade jag mig (duscha och byta om) sen så träffade jaa Ullis;) Vi satt och pratade på mitt rum tills vi bestämde oss för att göra fruktsallad, så vi tog cyklarna till affären och köpte massa frukt!:D

Inköpet;)


Tah fruktsallad:)


Super gott med russin bredvid:D

Ni som läser min blogg kanske märker att jag är extremt beroende av frukt?
Den senaste veckan har jag gjort fruktsallad 4:a gånger:P och ätit hur mycket som helst av den varje gång..:P<3

Nu ska jag kolla mer av friidrotten som jag fick slita mig ifrån för att skriva det här inlägget;)
20:50 är de 10.000 meter herrar, ett måste att se!

oohh yes!

Att vara så här vig skulle jag inte tacka nej till;)




Lär väl få kämpa ordentligt isåfall!

disken väntar

efter att ha läst lovas blogg så kom jag på att jag lovade pappa att diska idag..tycker faktiskt att han borde ta den:O fast får väl hålla vad jag lovat:P

Skulle ha träffat Malin idag men blir att träffa Ullis istället:)så blire när man råkar dubbelboka:/

ha de bra sålänge medans jag ska umgås med disken:/

springning i regnet..

Kom hem från spåret för ca 45 min sedan, blev 4,3 km i odlarn på 28:04min. Kändes inte sådär super bra att springa idag, kände att jag va ganska seg i kroppen fast drack precis proviva och åt en banan så nu är jag tillbaka på benen igen!


jag och sara mitt i springningen, cp ben jag har:P


Som ni ser så regnade det en hel del när jag cyklade hem från jogging spåret..:/ inte kul!

inga pengar på mobilen=nödfall

Innan pappa drog till jobbet idag så la han fram pengar och sa: Elina, om de är så att något behövs så ligger det pengar här som du kan ta. När han sedan har åkt iväg så får jag ett sms som jag inte kunde svara på eftersom att jag inte har pengar på mobilen:O Jag ringde upp pappa och frågade om jag kunde ta pengarna till att läga in på mobilen men såklart så fick jag inte de:O Fick bara svaret: Men de är ju inte så viktigt, jag tänkte mera om ni ville köpa något annat att äta än de vi har hemma..

Pappa verkar inte fatta att inga oengar på mobilen är ett nödfall:/

Nu måste jag byta om, springning med konståkningen väntar:D

förra veckans träning

Nu har konståknings fys passen börjat, springning 2 gånger i veckan + en markträning i veckan, så förra veckans träning såg ut så här:

Måndag: Springning men konståkningen (5,4km ca 34min). Hopp, rotationer,flygskär och stretching.
Tisdag: Gym träning på ASK, 20min rosstraining & 10 minuter springa,jogga,powerwalk, Styrka &stretching.
Onsdag:Markträning med konståkningen, Hopp,rotationer, styrka och stretching.
Torsdag:Springning med konståkningen (5km ca 30,15 min) + springa upp för branta vilstabacken som är ca 100m,Hopp,rotationer,styrka,flygskär och stretching.
Fredag:Gym träning, 12min crosstraining och 18 min powerwalk, styrka och stretching.
Lördag: Vila
Söndag: Springning (ca 5km, ungefär 26 min)


otroligt

nu ska jag gå och lägga mig, skolan närmar sig och jag måste börja lägga mig lite tidigare så att jag orkar gå upp när de sen är dags;)

För ungefär 50 minuter  sen så va det final herrar 100m, blev otroligt rekord av Bolt på 09,58:O fan vad härligt de va att se!  Tycker det är synd att många av de bästa svenakarna är skadade eller har lagt av.. Fast De är ju ändå lika kul att titta på friidrott:D

Ne nu ska jag sova, god natt!<3

träning och friidrott

Kom hem runt 12 från att ha sprungit 5 km med Ella, vi kom in på ca 26min:)

När jag kom hem så drack jag vatten och proviva blåbär(mums!) Sen blev de stretchning framför friidrotts VM som går på tv:) Nu ska jag skölja av mig en snabbis så att jag kan åktergå till Friidtotten, att se de är ju ett måste!:D
Något jag verkligen kan rekomendera efter träningen:D

sista å festen

Räcker det om jag säger att kvällen inte blev så jätte lyckad?  Regn, kallt och bara extremt jobbigt, lite kul då och då blev de men de va inte mycket. Jag drog hem runt 11 när raketerna började, jag orkade inte stå kvar och kolla så åkte hem och tog de lugnt istället.



Yeah;)

the time run away..

Ibland går tiden helt enkelt för fort.. Jag orkar inte med det här. Ville bara leva livet så som de alltid har varit men nu känns de som att jag inte hinner med någonting:/




nerd

Skulle egentligen varit ute och gått nu men pappa kunde inte följa med, så får sitta och vänta nu tills jag ska träffa ivan istället. Asså de är helt sjukt, jag blev sugen på att läsa för en stund sen:O jag brukar alltid ta med mig boken "om jag kunde drömma" fram och tillbaka från mamma och pappa men när jag skulle till pappa igår så tänkte jag: de är ingen idé att ta med den, jag kommer ändå inte läsa på den. men såklart så är de just då som jag blev sugen på att läsa:p typiskt mig!


Gårdagen/kvällen

Här kommer bilderna från igår:


Började med att vi skulle dra hem till Adina, så vi gick från mig till henne i spöregnet:/ vi va så smarta att vi to bort paraplyerna(stava) som vi hade med oss för vi trodde att blixten skulle slå ner i dom:P Blev ju nästan träffad av blixten igår, ellinors blixt landade bara en meter ifrån mig:O vill ju inte chansa igen;)hah


När vi kom hem till henne så blev de massa fixning:D


Kvällen bestod av : ansiktsmask, hårinpackning,manikyr, frukt och grönsaker med dipp:P + massa skratt:)


Yeah, där satt vi och moffade:P


Sen fixade vi naglarna:) och allt va verkligen kaos efteråt, och vi åt faktiskt upp allt som vi köpte:/ hehe:P


Tack Adina för kvällem:) va jätte roligt!<33

Ass

Ska lägga in bilder från idag imorgon istället, pga att datan hackar som aldrig förr:S snackade nyss med pappa och han skulle fråga nån kompis som tydligen brukar fixa vår data om de är något virus elr om vi har för mycket på datan (mina bilder kanske) hehe skulle inte förvåna mig;)

Ska nog slagga nu, har blivit så sent de senaste nätterna..


PUSS<3

hemma från adina

Kom nyss hem från Adina:) Fick skjuts av pappa;)
Ska lägga in bilderna strax, vill bara fixa lite med dom först:Ptihi<3

fan kom på att jag glömde Kalle paraplyt hos adina:(

slöseri med pengar;)

Va på stan med Adina idag:) kan lungt säga att vi slösade på våra pengar! Vi köpte ganska onödiga saker fast ändå jävligt bra saker;) Vi räknade ihop att vi köpte grejer för 225kr, lite onödigt ändå:P

Nu sitter vi här och väntar på att pappa ska komma hem så att han kan skjutsa hem oss till henne:) Skulle egentligen dragit ner på å festen med alla älsklingar men kolla vädret asså:O ( spöregn här iallafall)


Blir myskväll med adina ikväll=)  Köpte ansiktsmasker och hårinpackning sen lite frukt och lite dipp till grönsaker som vi har hemma:D

Yeah;)<33

Nu ska jag vara social mot Adina=)

PUSS<3

14/8

Åkte till ask idag kl 11, blev 12 min crosstraining och 18 min powerwalk och sedan styrka och stretching:) Blev en lugn träning eftersom att jag egentligen skulle ha vilat idag;)

Ska snart ner på stan med adina och senare blire stan med alla underbara tjejer!:D<33

konståknings dag

känns verkligen som en riktig konstååknings dag idag:P Började ju med att träna med onståkningen sen åkte jag, ellinor och sofie hem till sara för att göra fruktsallad och kolla på gamla konståknings videosar från när vi va lite mindre, riktigt kul att se hur alla har förändrats! Efter de kollade vi på konståkningsklipp på youtube;)


i full fart med att göra fruktsallad;)



Resultatet=)


Mys med konståkningsfilmer:)

hårdträning

Kom hem från träningen för en halvtimma sen ungefär, är slut kan jag lugnt säga! började med att cykla till vilsta med ellinor, när vi kom fram sprang vi 5km med några från konståkningen. Sara och jag kom in på 30:15min. Efter de sprang jag sara och sofie upp för vilstabacken, fy faan asså!:O efter de va man så gott som död..
Eftter det väntade hoppning och efter de ben, rygg, mage och arm styrka:P till slut så stretchade vi:D

Nu ska jag cykla hem till sara med ellinor och sen ska jag sara sofie och ellinor kolla igenom gamla konståkningsfilmer,haha lär väl skratta rätt mycket då;) Ska nog göra en fruktsallad också!



Den "underbara" vilstabacken:P

Tjejer, vad fan händer?

Vad skulle jag göra utan er? Jo inte ett skit! För de är ni som lyser upp mitt liv,ni som får mig att vilja gå upp på morgonen, det är helt enkelt ni som är mitt liv. Så om någon av er försvinner så försvinner en bit av mitt liv också, så är det bara..

Vissa av er har jag haft som vänner i 9 år, vissa i några få månader och jag vill inte att ni försvinner lika snabbt som vi blev vänner, Till alla av er, när jag lärde känna var och en av er så visste jag att ni va specella och jag hade rätt för alla stunder med er har varit speciella och jag vill ha fler av dom!




Jag älskar er verkligen så att de gör ont men att mista någon av er gör ännu ondare. Jag skulle kunna döda för att gå tillbaka till då tiderna var som bäst, jag gör seriöst vad som helst. Jag har märkt att sitta och vara ledsen inte hjälper men jag vet inte riktigt vad jag annars ska göra?

Ni som nu vill stanna kvar, jag är jävligt tacksam för om ni alla försvinner så är mitt liv borta, då lever jag inte påriktigt bara som en skugga som inte kan känna glädje eller kärlek. Det låter kanske överdrivet men så är det!  Visst ni kan dra iväg för att försöka göra det lättre för er och lämna det jobbiga bakom er men då ska ni veta att ni fortfarande kommer ha mig som en bästavän, även om ni säger att vi inte ska vara vänner längre så finns jag alltid här för de är ju det vänner är till för och jag vill vara er vän, det vill jag mer än allt annat!

Om jag har gjort något fel mot någon av er så vill jag säga förlåt och att jag kan ändra mig, bara att jag få har er alla kvar så kan jag ändra mig hur jävla mycket somhelst<3

Vet inte vad jag mer ska säga. Jag ber er att inte lämna mig. Jag blir galen jag vet fan inte hur jag ska förklara hur mycket ni betyder för mig, de går inte att beskriva med ord, förstår ni då?

Jag älskar och kommer alltid att älska er<3

Fruktsallad

Efter träningen så drog jag och <adina3 iväg till affären för att köpa frukt:) Blev en skit god fruktsallad!:D


Bilderna från kvällen:) haha diggar den längst ner till höger asså;)

Vår fruktsallad:) Innan

Och efter:P kan efkänna direkt att jag åt de mesta(a)


Bllev filmtittande också,vi kollade på hajen 2 eller vi kollade inte så mycket eftersom att vi mest satt och snackade istället;)

PUSS<3

hjälp

Sara skickade en sida till mig där de fanns fina dräkter:)
Hitade 3 stycken som jag gillade, 2 av dom är svarta.. vilket jag inte gillar men på sidan står det att man kan få dem i andra färger:) vet inte hur de ska gå till men ska nog försöka höra av mig till de som håller i sidan och se om de går att ändra färg:)

Kommentera gärna vad ni tycker om däkterna:

Dräkt 1



Dräkt 2



Dräkt 3





slapp dag

Jag har inte haft en riktig slapp dag på hela sommarlovet.. har alltid gått upp lite tidigare än vanligt pga träning eller så har vag åkt iväg till stan eller någon kompis. Men idag så har jag bestämt mig för att bara sitta hemma och ta de lugnt! de behövs nog;)

Fast har träning ikväll men ska iallafall slappa innan de och efter så ska jag dra hem adina till mig för att göra fruktsallad:D





Just nu sitter jag och fixar bilder, har typ blivit beroende av de:S haha

gårdagen med adina

Efter att Adina hade köpt jeansen på stan så drog vi och satte oss på en brygga, som jag skrev i ett tidigare inlägg;)

Här kommer lite bilder:)



finns det ett starkare ord än: jag älskar dig?


suck

Sitter och försöker fixa klart bilderna från igår. De är bara en hake, de går inte att spara in dom till datan:O jag klarade de i förrgår men nu funkar de inte:(

Ska föröska igen men annars får jag väl lägga in bilderna som dom är vanligt bara<3

tare imorrn

Kom hem från stan för en stund sen och jag har fixat lite bilder från när jag va med adina man jag har inte hunnit klart så ska göra resten imorrn;) så ni vet att de komme rupp fler inlägg! Nu har jag ingen kraft och vill sova så får blir imorrn bitti:)




PUSS<3

systrar i jeans

Kom nyss hem från en runda med Adina:) Blev stan först där snyggingen hittade skit snygga jeans:O (likadana som jag har) ;)hehe

Efter de gick vi runt och kollade efter lite grejer som vi ska köpa senare i veckan:)

Sen drog vi och satte oss på bryggan där vi snackade om typ ankor och fiskar:P Blev massa bilder där också fast dom ska jag fixa lite och lägga in ikväll så ni får vänta lite med att se bilderna vi tog. Hinner inte fixa de just nu för jag ska dra till ivan om 10 min typ;)

Lägger ut en av bilderna som jag tog på Adina idag så att ni klarar er sålänge;)


<3

Får se om de blir Borsökna med älsklings ulle bulle ikväll:D hoppashoppas!<33

Ne nu måste jag på toa innan jag åker;)

Nu drar jag!

Kom hem från träningen för en stund sen, blev 20 min crosstraining och 10 min powerwalk,joggning,springning(skiftade efter varje minut) Drog hem och duschade och nu darar jag med sötnosen till stan för att köpa ett par snygga jeans till´na:D<33


PUSS<3

dags för gymmet

Drat snart till gymmet men innan de så fixade jag en bild:) Har aldrig föstått mig på de menadina fick hjälpa mig lite så nu ska jag fixa förfullt:D va skit kul ju!<3



Nu måste jag byta om.

PUSS<3

<3

då har man lärt sig hur man fixar lite med bilder då;)<3


älskar´t




Adina kväll<3

Efter stan så drog jag och Adina hem till anna eftersom att hon anna bestämt skulle till mig och snacka med min mamma men de pallade inte jag så vi fick annas nyckel och gick dit:) Vi hade tänk ha singstar kväll fast vi hittade inte spelen så de fick bli allsång på skansen medans vi satt och snackade:)



Adina och jag<3


Min älskling<3



Tack för kvällen Adina,riktigt härligt att umgås med dig!<3

kvällens "å fest"

Va på stan på kvällen idag, va inte sådär jätte rolig idag, jätte lite folk eftersom att de bara va tivolit som va öppet. Va där med:Adina,Anna,Emma,Tove,Becca,Matilda,Ullis och så träffade jag ivan där också:D<3 Å festen börjar imorrn igen tror jag så då blir de nog roligare!:D Drog från stan med adina anna och tilda:) Tilda drog till jesper,anna till mig och jag och adina hem till anna:Phahah låter sjukt och de va de kanske;)

dagens köp 10/8

dagens köp:)
Blev ett par jeans och en linnekofta




Jeansen


Mörkblå jeans:Vila
399kr

Linnekoftan

Linnekofta från Gina tricot
149kr

Hele outfiten:)


stan med adina

Kom hem från stan för en stund sen:) Fick med mig Adina så de blev riktigt trevligt!

Jag och sötnosen på Monki<3


Blev en "fika" på Waynes(chai latte och kaffe late)
Adina<3




Blev två nya inköp som jag lägger ut på nästa inlägg:)

Tack för att du joinade mig Adina:)

PUSS<3

överraskande

god morgon!
jag är både förvånad och glad just nu! Har solat ordentligt i 4:a dagar i rad och jag har ine bränt mig ett dugg:D kanske börjar jag äntligen gå i pappas fotspår? Han blir verkligen neger! Till skillnad från mamma.. den ändå hon kan göra är att bränna sig;) Eller inte precis kanske, hon blir ju lite brun men just nu blev de jag som tog ledningen:D



bild från igår

Nu sitter jag och väntar på att frukosten ska bli klar så jag är väldigt ivrig!:D

Blir nog ingen solning idag, vart är solen liksom:(?

Ulrika Maria Larsson

Igår kväll kom älsklinggen hem! har saknat henna extremt mycket även om hon bara va borta i 3 dagar.men om man umgås med någon mycket nästan varje dag så känns de konstigt bara den är borta en dag:(<3




Blev en liten trätt med bruden ute=) mötte henne lite efter 10 skulle jag tro och fick en stor bamse kram:) Senare drog jag in med anna hem till mig och snackade så de blev inget inlägg igårkväll. 

kommer saknar´t

Kommer verkligen samna sommaren.. fan att sommar känslan kommer nu:/ de fina vädret bosde kommit tidigare:/







Tänk att min kamera som inte är sådär jätte bra ändå kan ta hyffsade bilder:D

steek


Stekig dag asså:) massa solande och bada,hoppas de inte va sista gången bara:/<3



redo att dra;)


<33

snart dags

snart är de dags att kliva på isen igen! i år behöver jag en ny konståkningsdräkt men jag vet verkligen inte vilken jag ska beställa..:/

Sidor som man kan beställa från:

www.teijasskateshop.se
www.konstakning.net
www.isprinsessorna.se

om någon har något förslag å dräkt eller konasåknings sida så säg gärna till!:)

Planeraren

Godmorgon, åt precis frukost och nu kollar jag tv:)

Ska försöka dra till vilsta ganska tidigt idag så att jag hinner steka rejält!! Ska bli typ 27 grader och bara sol idag, yey! efter idag skulle de mest bli moln.. va iallafall vad vädret visade:/ men man får hoppas att de har fel! Iallafall, efter vilsta så drar jag nog till spåret och springer lite:)

Ullis kommer hem idag kl 22.00 och då ska jag minsann träffa tjejen!:D<3

Idag igen

Andra dagen i rad som jag va i vilsta,drog till å festen med tjejerna och sitter här senare än vad jag brukar;) känns lite sjukt för mig att sitta här efter kl 11:Phaha



Nu är jag trött, funderar på att sova eller lägga mig framför tv:n;) ska iallafall inte sitta här mera!

PUSS<3

back to å festen

Blev å festen idag igen;) inte lika kul som igår kanske men helt klart lyckat!
Gick med dessa tjejer idag: Adina,Anna,Matilda,Rebecca,Tove,Lova och Erika( fast erika är inte med på bilden):)


Satte oss på Donken för att träffa Jossan och Vinetta:) Några av tjejerna köpte strips, vad gör man inte för att få sitta ner;)


Vi gick runt från torget till karusellerna fast va bara där i 2timmar och 20min typ sen drog jag hem;) drar nog inte dit imorgon men i övermorgon skule jag tro:D<3 hoppas de slår gångerna innan!<3

Kräftskiva

Blev bjuden å kräftskiva hos emma idag=) lägger in inlägget lite sent eftersom att jag drog till stan direkt efter;)



Dags att skala!


Anna och jag<3


Kröftmacka;)


Anna fotade i fullt ös;)


Gottgott kan man lugnt säga! har inte ätit kräftor i år så de här va första gången:D

Sömn längtan

Nu är jag sjukt trött efter att ha lagt in alla bilder både här på bloggen ohc på bilddagboken så har bestämt mig för att sova:P det här är en sjuk tid att vara uppe för mig..

God natt<3

å festen!

Blev å festen med favoriterna! fast 2 av dom kunde inte följ med:( Ullis ä ju i London och Maja hade lovat att träffa några andra:(  Men hade ändå kul med resten av tjejerna, det blev en riktigt toppenkväll!<3

Efter att ätit oss mätta på kina mat så drog vi ut och satte oss vid en brygga längst Eskilstuna ån innan vi skulle gå runt på å festen:)


Girlsen<3





<3


Adina och jag<3 love


Lova och jag<3 haha posarna;)<33



När vi hade suttit klart på bryggan gick vi runt på stan lite och då träffade jag älsklings Tove<3 har saknat tjejen så mycket så att jag nästan dog:(


Matilda köpte ett par trosor som man fick välja text på, hon valde bort de roligare försladen som vi kom på:Phahah


Livskraft<3


å festen;)


Träffade kusinen också;)<3


påväg hem;)




Tack underbara tjejer för en underbar kväll!

Adina Andersson
Anna Andersson
Josefina Solberg
Lova Irving Högberg
Matilda Törnqvist
Rebecca Andersson
Tove Bech

Att säga att jag älskar er känns inte som att de räcker till för ni är verkligen en del av mig, utan er är jag inte hel! Ni gör livet roligt och ni gör det värt att leva!<3 Jag älskar er verkligen. Just nu kommer jag inte på något starkare ord men om de skulle finnas så vill jag ha de sagt till er<3

Ulrika Larsson och Maja Segelborg, vill säga exakt detsamma till er, synd att ni inte kunde vara med ikväll<3

Ming med tjejerna


En kvällsmiddag med tjejerna på Ming innan å festen är inte helt fel asså;)




tjejerna<3

Anna och Rebecca<3

Adina<3

Lova,Jossan och Jag<3

jag spanar på något:P?

Efterrätt;)<3


Riktigt kul och mysigt va det=) va länge sen jag åt på Ming palace sist så då blev de ännu bättre!


fixad inför middag med tjejerna

ja, såhär såg man ut när man va färdig fixad inför middagen och å festen med tjejerna:)




Linne:gina tricot
Högmidjashorts:ginatricot
Halsband:från pojkvännen<3
Midjeband:från en klänning från gina


Ready to go!


bosatt



3:e dagen i rad som jag va i vilsta idag:PP känns seriöst som att jag har bosatt mig där:P ska dit imorrn också;)

Vilsta:





Jag lär nog aldrig växa om dig..:P<3

Tack för dagen alla gymnasrer och alla som va där;)

myggbett

Skrev på ett tidigare inlägg att jag hade fått 32 myggbett. Måsta bara tillägga att jag hade fel..
Efter träningen så räknade emma och jag våra myggbett, jag blev den (o)lyckliga vinnaren:P Emma hade fått ca 40 myggbett och jag hade fått 48:O


Mina fötter är de mest drabbade:




Där fick jag nog fram de ända negativa med sommaren!

perfekt start på dagen!

Ett träningspass på morgonen är verkligen en perfekt star på dagen! Så de var precis de jag och Emma gjorde, vi drog till ask och de blev 12min crosstraining, 10min springning(2km)  lite powerwalk och styrka på slutet:) gillar att mixa lite av varje för då känns de inte lika jobbigt eftersom att man varierar lite fast när man räknar ihop allt blir de ändå ett ordentligt träningspass:D


jag ba gliider

Jag vet inte varför men allt känns verkligen på topp just nu. Jag är på skit bra humör och har kul nästan hela tiden, allt går bra och vännerna finns där. De är nästan som att jag bara glider igenom de bra sidorna av livet. Synd bara att de började kännas såhär nu i slutet av sommaren och inte i början. Nej, nu ska jag inte låta det minsta negativ utan jag ska fortsätta glida sålänge den här känslan varar:) Tror att de är tack vara alla vänner som jag känner såhär, de är er jag spenderat min tid med och de känns som vi bara hör ihop mer och mer<3

Love


Det kallas vänskap<3

Tack för att ni finns

yesterday

yesterdays outfit





Linne:weekday
Högmidjashorts:Gina tricot

fresh

Kom presic ut ur duschen och har fått ihop att jag har ca 32 myggbett :O fyy faan asså tror jag blir galen!



Längtar sjuukt mycket till imorrn! först blir de sundbyholm med pappa, hans tjej och så hänger lova och adina med:D efter de åker vi nog hem och fixar oss och så ska jag adina och lova träffa matilda,becca,jossan och anna för att dra ut och äta på ming sen drar vi till å festen:D sjuukt kuul!<3

Måsta sova snart, ska träna halv 10 eftersom att jag drar till sundbyholm kl 11, och måste dra upp halv 8:/

PUSS<3

Adina & Maja

Kom in för inte så länge sen, blev en sväng ute med Maja och Adina. Träffade dom vid IP sen gick vi och satte oss vid en parkbänk och bara snackade om allt och inget:) tack för kvällen<3


<3

vilsta,igen

Efter att jag va ute och sprang med emma (blev 4,3km) så drog jag hem för att byta om och sen träffade jag maja. Vi drog och köpte frukt och sen la vi oss vid vilsta:) senare kom emma och pontus och sen willy och anna:) rasmus och viktor tittade också förbi en snabbis;)


Pontus och emma:)


Maja och Willy:)


Jag och Anna:)<3

om de blir varmt imorrn vill jag fan ut ocg steka igen! Fast på kvällen blir de nog ming med några av tjejerna och sen ut till å festen:D

älsklingar<3

träffade adina igår kväll sen mötte vi Lova:) Vi gick runt lite bara och tillslut drog vi och träffade daniel och några,skoj skoj!



Älsklingar<3

,

Har inte kunnat skriva sedan igår kväll eftersom att jag sov hos pontus med emma:P så nu kommer lite inlägg som skulle ha blivit utlagda igår och tidigare idagxD

should I stay or should I go

åt precis en macka för att lindra min hunger:p hade inte ätit något sen frukosten så va typ död. Men nu har jag krafter igen och funderar på om jag ska dra ut och träffa pontus och emma, dom ska till pontus för att kolla film så man kanske ska hänka?;)

Eller sså stannar jag hemma och tar de lite lugnt, fast de har jag gjort hela dagen, har ju bara degat i vilsta förutom ett träningspass imorse då:P

Blir nog att jag följer med. Annars kommer jag typ tråka sönder!


Vilsta med folket

Efter att ha tränat på ask med ullis och ella så drog jag och mötte Lova och Maja:) Vi drog till vilsta och stekte;)yeah!


Maja<3


Sen kom becca, ullis,filip,jossan,anna och adina:D<3 (alla är inte med på bilden) ;)


sen drog alla hem förutom jag och jossan;) fick en bild när hon gjorde sina konsterXD<3



Sen kom rasmus, danne, sebbe och robin=) då blev josevina glad;)


Sötnosarna:)


Skönt vare asså! väldigt varmt så jag fick ner lite då och då och doppade mig med maja för att svalka oss lite:D

De som inte va kul va att de va sista dagen som jag fick se ullir idag:( bruden åker till London..:/  Fast hon ska bara vara där i 3 dagar men ändå:P<3

morgon seg

yeeeyy! idag vaknade jag inte halv 8 som alla andra dagar:P bleb halv 9 idag istället.

Skuule tränat halv 11 men de blev flyttat till 10 så jag fick slänga i mig frukosten..(jag får håll om jag inte äter typ 2 timmar innan)

Efter träningen drar jag till vilsta med tjejerna. Är ju fint väder så vi ska passa på att sola och bada lite;)

Nu måste jag byta om och fixa mig till träningen.

PUSS<3

time run away..

För inte alls länge sedan stog jag där: nervös, hur lycklig som helst och helt förväntansfull inför sommarlovet. Jag minns exakt hur jag tänkte då, att sommaren är otroligt lång och att jag inte ens behöver tänka på att skolan kommer börja senare, de är ju så långt kvar och sommaren är så lång så att de bara är onödigt att tänka vad som kommer efter den. Men nu när jag tänker efter så har de gått otroligt fort och snart står jag där i skolan igen och alla prov och lektioner väntar.. pallar man de?

Somaren gick fortare än vad jag hade förväntat mig. Man säger ju att tiden rinner iväg när man har roligt och de kanske är just det som har hänt? Fast den här sommaren har inte varit så jätte speciell, visst har den varit väldigt rolig men de är ju alla sommrar inte sant?


bild från anna

fast sommaren är ju inte slut än. Fortfarande 16 dagar kvar så dom ska jag utnyttja ordentligt!  Ska ändå bli kul att träffa alla igen när skolan börjar:) Fast vem försöker jag lura? Sommaren är ändå mycket roligare!

insane!

Tror att jag blir galen snart! Jag har vaknat halv 8 varje dag hur länge som helst nu:S jag klämpade med att vara uppe länge igår och plus att jag vaknade mitt i natten av att jag låg i soffan så fick lägga mig i mitt rum :P Blir bara så irreterad eftersom att alltid när jag är hos kompisar så är jag den som vaknar först och måste vänta i typ 2 timmar på att de andra ska vakna:/ usch..

kvällen

Senare på kvällen drog ullis och jag ut på en promenad, fast ullis cyklade:P
Vi åkte runt lite här och var  och sen till vilsta och träffade lite folk:)





Vilsta



Jaa.. ni kan väl gissa vilka som vann;)?  Jag ullis och Emma ofc;)

eftermiddagen

Efter att jag hade väntat på att emma skulle klippa ka
lart viktor så drog ullis och jag till milsta för att träffa Tove ocxh Becca:)

Påväg;)



Tjejerna i vilsta=)





<3

Mys vare!
fast de va inte lika mysigt när de började komma massa moln så då drog vi hem;)

trötter

Go kväll! kom in för ungefär en timma sen och under den tiden har jag hunnit duscha och sitta vid datan:)
Va ute med Ullis och vi träffade : Emma,Pontus,Anna,Jesper,Hanna,Robin,Nikola,Rasmus och Thoni:P Ska lägga ut bilder från dagen imorrn när jag har lite kraftXD

Nu ska jag kolla film;)

Natti<3

allmänt stressad

Kom hem från träningen för en stund sen och nu sitter jag här och väntar på att emma ska kippa klart viktor så att jag kan åka och möta tjejerna på stranden:P

Känner mig skit stressad, har gjort de hela morgonen.. skulle verkligen behöva slappa på stranden nu!

Nu ska jag stressa lite mer och försöka hinna lägga upp bilder på bdb;)

PUSS<3

Sundbyholm med Lova 2/8

Åkte till sundbyholm och Lova följde med;)
 Blev mycket bättre väder än vad jag hade trott så de va ett plus!


Lova stekte;)


Sundbyholm


stek stek stek!



påväg till båtarna:)


<3

påväg till vattnet



Ja de va alla bilder tror jag:)

Tack att du kunde joina lova;)<3

PUSS<3

happy for one day

nu sitter jag här igen, ganska tidigt somvanligt.. men vad ska man göra när man alltid har vaknat tidigt ända sen man va 6?:P

Blir sundbyholm idag och Lova joinar;) Blev skit glad igår när jag såg att vädret skulle bli bättre idag så vi bestämde oss för att passa på idag! känns som att de blir sista varma dagen idag men man får ju alltid hoppas! kan tyvärr inte ta med kameran eftersom att mamma har tagit den:/ så de får bli lite B fotografi med mobilen:D


Lovis ocj jag(:

Skriver mer när jag kommer hem;)
åker kl 11 så hinner nog inte skiva innan för lust nu har jag inget speciellt att skriva om:P


1/8

Kom precis in från att ha varit ute och suttit på en parkbänk med ivan i en timma:p

Försökte ta en bild som visar hur fint eskilstuna är fast de gick väl inte så jätte bra:P

Nu sitter jag iallafall här och ska nog snart sova eller lägga mig och vila;) ska bli fint väder imorrn så åker nog till sundbyholm och på kvällen blir de springning med jacob:D

PUSS<3

hos lova

sitter hos lova nu=) Vi kar kollat på massa you tube klipp i 2,5 timma och lite mer:P blev mycket björn gustavsson och johan glans, vi fick oss iallafall många goda skratt!


favoriten;)

spotyfy-M.J

Blev en joggning med Ellinor på 5km, gick på ungefär 25-26 minuter så nu behöver jag inte känna att jag inte rört på mig idag;) Så nu sitter jag och tar de lugnt framför datan och lyssnar på massa michael jacksson låtar på spotyfy:D Jag är hur stolt som helst att jag klarade att fixa det!haha:D försöker fixa naglara samtidigt:p


Gotland -07

something good

Kom nyss på att jag klagade väldigt mycket på de förra inlägget:P Fast egentligen så finns det inte så mycket mer att säga när sommaren är påväg mot sitt slut..

Fast jag kom precis på en sak som är bra med att de närmar sig hösten:



Fy vad jag längtar! Verkligen det roligaste som finns! och just för att de är så otroligt kul så kan jag faktiskt leva med att de börjar bli kallare för de är det värt om man ska få åka igen:D

Så, där fick ni lite positivare tankar från mig;)

in the end..

Godmorgon! Vanligtvis bruka jag älska morgonen fast just nu känner jag att de kommer att bli tråkigare och tråkigare att stiga upp.. för varje dag som går så kommer man närmare skolan och vädret blir mer piss för varje dag som går.
Visst ska de bli kul att träffa alla i skolan igen fast just nu har jag ingen glöd för det:(



Ville lägga in en sommar bild då jag minns att jag verkligen va glad;)

RSS 2.0